Mallorca Rejsetips

På din rejse til Mallorca er her en række tips vi håber du kan få glæde af

Apotek

Apotek hedder på spansk Farmacia. Man kan kende et apotek på det grønne kors.

Mallorca Apotek

Åbningstider:

Mandag – Fredag kl 9:30 – 13.00 og kl. 16:30 – 20.00

Lørdag kl. 9:30 – 13.00

Uden for disse tider er der normalt et vagt apotek ligesom i Danmark, man kan finde information om dette i apotekets dør og i aviser. Husk recept ved afhentning af lægeordineret medicin.

Ved Stranden

Mallorca har en kyststrækning mere end 140 dejlige strande og bugter. Der er meget badevenlige strande med lavt vand og god sandbund. Der er smalle klippestrande med en lille sandbred, hvor man kan sole sig på flade klipper. Mange strande er rigtig gode og har derfor det blå flag. Det blå flag betyder at stranden og vandet er rent og der findes en livredder, endvidere er det også et signal om at der er liggestole og parasoller man kan leje. Du skal altid være opmærksom på advarselssystemet med de forskellige flag, da der kan være kraftig understrøm.

Grønt flag betyder – Tilladt at bade

Gult flag betyder – Vær forsigtig

Rødt flag betyder – Forbudt at bade

Orange flag betyder  – Livredder er ikke på vagt

Banker

Åbningstiderne for bankerne på Mallorca er mandag til fredag fra kl. 8.30 – 14.00. Man får den bedste vekselkurs i banken. Har man brug for kontanter findes der hæveautomater, som tager det mest almindelige kreditkort som Visa osv. Typisk er der mulighed for at veksle penge i receptionerne på hotellerne eller vekselkontorer, men vær opmærksom på at kursen ikke er ligeså god som i banken. Husk at tage dit pas med i banken også når du veksler dine danske kroner. Husk at din bank normalt opkræver et gebyr, hver gang du fortager en hævning i en hæveautomat.

Billeje

Vi kan klart anbefale at leje en bil til at udforske Mallorca på egen hånd. Informationer om billeje finder du på siden HER! Du kan også nemt sammenlige priserne og finde et godt tilbud ved at bruge linket til beregneren i højre kolonne.