Palma

Palma (eller Palma de Mallorca), er en historisk spansk by beliggende på den sydlige kyst af den Baleariske ø Mallorca i Palma-bugten. En stor havn og hovedstaden i de Baleariske Øer, Palma har stolte spor af sin historie tilbage til Romerriget, det byzantinske imperium.

Ferie Palma de Mallorca


Vis stort kort
Da Palma de Mallorca ligger meget strategisk placeret i den vestlige del af Middelhavet, så har byen været besøgt af mange forskellige kulturer. Selvom der kun er få rester tilbage efter de første indbyggere, romer og muslimer, så følger de vigtigste gader i centrum den labyrint-struktur, som romerne grundlagde for over tusinde år siden.

I dag er byen en verdensberømt sommerferie destination for kongelige, såvel som internationale turister på grund af sit solrige vejr og smukke strande. Palma’s kosmopolitiske hjerte, favner mange mennesker fra Spanien og Europa suppleret med indvandrere fra Sydamerika og Afrika.

Udover rige historiske seværdigheder, som Le Seu Katedralen og BanysÀrabs, har Palma også et travlt natteliv og en livlig kunstscene, der trække mange turister til byen.

Palma er en af de bedst bevarede historiske byer i Europe. Har man lyst til at shoppe en dag, så byder Palma på rigtig gode muligheder. På Passeig des Born og Avinguda Jaume III finder man de eksklusive forretninger.  Har du brug for lidt afslapning bør du sætte dig på en af de mange fortovscafeer, hvor der en utrolig venlig og hyggelig stemning, som er meget charmerende.

Billeje Palma

De fleste turister foretrækker at leje en bil på grund af den frihed det giver. Med billeje, kan du komme rundt i byen i dit eget tempo. Når du lejer en bil giver det et privilegium at kunne udforske forskellige steder i Palma. Biludlejning er en god mulighed, især hvis du rejser med en familie. Lej en bil i Palma og udforsk de uberørte pletter, strande.  Planlæg fx en køretur til Bellver Slot.