Mallorca Med Børn

Mallorca er en perfekt feriedestination at tage børn med til. Afstandene er relativt korte og de familie-venlige strande,  samt attraktioner ligger ikke langt væk, hvilket gør at en ferie til Mallorca med små børn er perfekt. På restauranterne og barer er det ikke tilladt at ryge, så der er ikke nogen af de små der tager skade. Hos de fleste hoteller og restauranter er børn en naturlig del af miljøet, og der er også faciliteter til dem.

Ferie Mallorca med børn

strande mallorca

Den mest almindelige attraktion for børn er det store udvalg af børnevenlige badestrande. Strandene har relativt roligt vand og de steder hvor der kan være mere uroligt, har strandede typisk en livredder ansat til at holde øje med badegæsterne og der vil også være flag der indikere om det er farligt at bade. Foruden strande så har de fleste hoteller også en swimmingpool, det er altid en god ide at tjekke hotellets faciliteter når i booker ferien.

Mallorca seværdigheder for børn

mallorca zoo

http://www.safari-zoo.com/safari-zoo/

Der findes mange ander gode attraktioner udover strande til børnene. Der er både undeholdnings parker af forskellige slags, zoologiske haver, og selvfølgelig også flere forskellige vandland med masser af sjove aktiviteter. Der er også mini-zoo, naturparker og akvarier. Det kan også være rigtig hyggeligt at se på de gamle borge, som ligger fra Palma til Capdepera.

Sommerferie med børn på Mallorca

Fra maj til oktober er der mange forskellige familieaktivteter der er åbne. Der findes mange dejlige offentlige parker og grønne områder, hvis i kører langs hovedvejene ved bjergkæden Serre de Tramuntana, hvor i også kan finde legeplaser og gode grill pladser.

I kan også prøve at tage den historiske tog tur fra Palma til Soller. Eller tage en af de mange tur både, hvor gulvet er lavet med glas, hvilket giver en unik oplevelse for både voksne og børn. Der er ofte også mulighed for at kunne snorkle på disse ture.

Er man på rejse til Mallorca med lidt større børn kan I fx leje cykler og cykle langs den flade kystlinje ved Palma. Det er en dejlig visuel oplevelse og cyklerne kan man leje mange steder på øen.

Der er også rig mulighed for at komme ud at ride. Det gælder både de store og små børn. Pony ridning er en god mulighed for de små.

Rejser til Mallorca med børn

Der er rigtig gode muligheder for at holde en aktiv og sund ferie på Mallorca med børn, hvis i kan lide en vandretur. Der er både stier og ruter der er lette, og med meget naturskønne oplevelser, som er perfekte for de små. Læs meget mere siden om vandreture og se også afsnittet om børn.