Mallorca ferie for alle

Mallorca for alle aldre

Din tid er kostbar, og det er Mallorca’s turisme udbydere fuldstændig klar over. Det er ikke for ingenting, at de bringer årtiers erfaring til jobbet med at levere tjenesteydelser til rejsegrupper. Mallorca fører fortsat ubestridt på dette område, fordi det kombinerer naturskønheden og et varieret fritids-, kulturelle, traditionelle og udendørstilbud med effektiv og førsteklasses service. Sidst men ikke mindst er, indbyggernes sikkerhed, et rejsemål, der garanteres at være rent, god kommunikation og første klasses sundhedsydelser en komfort og garanti for besøgende.

De unge

Unge mennesker ønsker at more sig med deres venner, og dette er især tilfældet, når de er på skolerejse. På den anden side er det en prioritet for forældre og lærere, at de bo sikkert, mens de stadig har det sjovt. Dette er grunden til, at Mallorca i årtier har været, og stadig er, et af de bedste rejsemål for skolerejser og grupper af unge mennesker, der nyder deres første ferie uden deres forældre. Øen byder på solbeskinnede, rene og sikre strande og internationalt anerkendte fritidstilbud dag og nat. Klubber ligger i det samme område, så der er ingen grund til at bruge bilen om natten. Derudover byder Mallorca på dynamisk kulturelle tilbud, der er et perfekt supplement til unge feriegæster. Alt i alt er øen et rejsemål, der er sikkert, tæt på og let at administrere. Det har en fremragende infrastruktur på sundhedsområdet til at imødekomme eventuelle uforudsete omstændigheder.

Hvad kan unge lave på Mallorca?

Marinebaserede aktiviteter, bådture, parasailing, windsurfing, volleyball, ture til vandparker, besøg på akvariet og safarier. De kan også leje cykler og følge velafmærkede ruter, og de vandrere, der er i form til det, kan tage på skræddersyede bjergvandringer. De kan også besøge et romersk teater, det forhistoriske Talaiot eller Bellver Slot, en af ​​de få middelalderlige borge med en cirkulær grundplan… fordi kultur også kan være en del af eventyret.

Der findes en række gode spisesteder, hvor alle kan spise i overensstemmelse med deres budget. Restauranterne findes i alle prislag.

Pensionister foretrækker Mallorca

Pensionister Mallorca

Den måde pensionister rejser på i dag har intet til fælles med den måde, plejede at gøre det på for et par årtier siden. Pensionist-turisme bliver hele tiden mere dynamisk og de ældre er ikke tilfredse med bare at sidde ved havet. De har andre interesser og frem for alt ønsker de at more sig i deres eget tempo og nyde turen. I dette henseende er Mallorca det ideelle sted for roen, godt vejr og aktiviteter for enhver smag og alder.

Mallorca giver dig lyst til at gå tur. Ved havet, på lange promenader, der er blevet bygget til dette formål. På opdagelse til små torve i maleriske byer,  På lette naturstier.  På besøg til nogle af de mange traditionelle messer, som dem, der er helliget ”llampuga” (guldmakrel), keramik, olie, ”sobrassada” (en pølse af svinekød), osv. Du kan besøge så vigtige museer eller monumenter som ​​Bellver Slot eller den utrolige Palma Cathedral ved havet.

Om sommeren er der et komplet program af kultur-og fritidsaktiviteter efter solnedgang, men der er masser af begivenheder, der finder sted hele resten af ​​året: gratis klassiske musikkoncerter som en del af programmet ”Un invierno en Mallorca”, klassisk og folkedans, jazz festivaler, opera sæson, teaterstykker…

Offentlig transport giver dig mulighed for at tage på en række gruppeudflugter gennem byen ved hjælp af turistbus for at besøge de vigtigste monumenter i Palma. Der findes også en turist taxi service, der har specialiseret sig i skræddersyede rejseruter, som er mere behagelige.

For rejser uden for byen  foreslår vi, at du tager det gamle Sóller-tog, som er lavet af træ. Det tager dig gennem smukke landskaber, før du ankommer til Sóller. Denne by i Tramuntana-bjergene er kendt for sine appelsiner og dens indbydende atmosfære. Derfra kan du nemt tage med sporvogn til Puerto de Sóller, hvor du kan tilbringe resten af dagen.

Transport og tilgængeligheden af museer og strande er en del af den lokale regerings politik for handicapvenlighed. Det er ikke for ingenting, du vil finde mange adgangsramper til havet på mange strande, amfibiske stole og handicapvenlige brusere og toiletter. For specifikke handicap tilbyder visse rejsearrangører rejsepakker, herunder hoteller, restauranter og aktiviteter, der sikrer handicapvenlighed alt efter kundens mobilitet. Derudover tilbyder andre rejsearrangører aktiviteter i klubber, således at besøgende kan lære hinanden at kende og deltage i aktiviteter sammen. En af disse sociale klubber tilbyder lektioner i vandgymnastik, klassisk biograf, vandreture, internet kurser for begyndere, hjernevridere og dans for ældre borgere.

Nyd de midaldrende år

Efter flere års hårdt arbejde og ansvar indser man, at det vigtigste er tid, der er gået godt. Og det er netop det, en pause med vennerne på en ø i Middelhavet, kan være. Frem for alt, hvis der ingen komplikationer  er, og der er masser af fritidsaktiviteter. Dette vil sige gode flyforbindelser, en kort flyvetur, at kunne vælge hotel efter smag, pris og hvor enkelt det er at bestille, og den bedste restaurant i nærheden af ​​en fredelig strand… det siger sig selv, at Mallorca byder på alt dette.

Du kan få fornøjelsen af ​​at forkæle dig selv i nogle få dage på en mineralkilde spa, hvor du kan gå tur langs lange fredelige strande imellem behandlingerne. Ugens motion kunne være en tur på ærkehertug Louis Salvator stien i Tramuntana bjergene. Det er en nem tur og udsigten over bjergene med Middelhavet i baggrunden er uforglemmelig. Du kan tage ud og spise for at opdage det mallorcanske køkkens vine og smag. For at sætte punktum for aftenen kan du deltage i en koncert eller et andet aftenshow på øen. Der er masser af måder at have det sjovt på i Mallorca.