Fly Mallorca

Billige fly Mallorca

 

Flyvetiden til Mallorca fra Danmark er ca 3 timer. Der findes mange gode tilbud når du skal flyve til Mallorca, og det er være en jungle at vide, hvor skal man booke billetter.

Vi anbefaler at bruge Momondo da de sammenligner priserne på tværs af andre prisportaler derved får du de helt billige fly til Mallorca

Information om fly til Mallorca

Men en ting er sikkert du får som reglet de bedste priser ved at bruge en af de store prissammenlignings-steder på nettet. Der kan være et par hundrede kroners forskel på prisen når du booker et fly på de samme billetter, alt efter, hvilken søgemaskine du bruger til at finde dine billetter.

Da der årligt er 20 millioner turister besøgende på Mallorca fra Europa betyder det selvfølgelig også at der er stor konkurrence blandt flyselskaberne til at tilbyde billige flybilletter til Mallorca.

Fly Mallorca

Rejser du om aftenen og tildigt om morgen er flybilletterne oftest lidt billigere. Ved frokost tid stiger prisen på flybilletten til Mallorca nemt 600 kr.

Fly Mallorca København

Fra København kan du flyve direkte til Mallorca uden stop med flyselskaberne: Air Berlin, SAS og Norwegian. Hvis du derimod er villig til at tage et stop kan du godt spare 500 kr pr billet.

Fly Mallorca Billund

Du kan flyve direkte fra Billund lufthavn til Mallorca med: Air Berlin, SAS og Norwegian. Hvis du er villig til at lave en mellemlanding med et stop, falder priserne en del og du kan kombinere med selskaber, som Lufthansa, German wings og Swiss Air.