Ferie på Mallorca

Ferie på Mallorca – Vidste du det?

Ferie Mallorca

Mallorca er ofte stavet Majorca, hvilket er forvirrende for mange turister.  Mallorca er den næststørste spanske ø efter Tenerife. Over 20 millioner turister besøger Mallorca hvert år, hvoraf de fleste fra Tyskland. Mallorca er sommerens feriemål for den spanske kongefamilie, så du er i godt selskab! Det officielle sprog i Mallorca er catalansk og Mallorqui er den lokale dialekt. Turismen udgør 80% af Mallorcas BNP.

Da der er så mange der tager på ferie til Mallorca er der også mange forskellige spørgsmål omkring en Mallorca ferie. Derfor har vi forsøgt at opstille nogle af de mest relevant emner herunder. Du bør også se vores Mallorca rejsetips mm.

Mallorca feriebolig og feriehuse

Mallorca ferierejser

Du kan finde alle de informationer du har brug for her på sitet. Ferierejser til Mallorca indebærer booking af Fly fra en af de store lufthavne i Danmark,  fx fra København, Billund eller Aalborg og Aarhus. Endvidere har du brug for overnatning, hvilket enten kan være på hotel, eller feriebolig og formentlig vil du også have friheden af billeje, så skulle det formelle være på plads, og så kommer alt det sjove du kan opleve af seværdigheder, attraktioner på Mallorca, sport og meget meget mere.

Mallorca rejser uge 42, i april, august?

Du kan stort set rejse til Mallorca hele året rundt. Tager du en ferie på Mallorca i uge 42 i efterårsferien vil du opleve en gennemsnitlig temperatur på 23 grader, så det er ikke dårligt. Vil du af sted i April til foråret er temperaturen ca 20 grader og ni timers solskind, venter du til august, så er der virkelig sommer, vi er oppe omkring de 27-30 grader eller mere. Du kan læse meget mere og få flere detaljer om Mallorca vejr her på siden, så ved du hvad der passer bedst til dit behov.

Mallorca aktiv ferie

Vil du gerne have en aktiv ferie på Mallorca og få et adrenalin kick eller har du bare lyst til at ride på en hest ude i naturen, så er der rig mulighed for det. Der findes mange forskellige udendørsaktiviteter på grund af det gode vejr. Hos “Experiece Mallorca” har du mulighed for en aktiv og spændende ferie. Du kan snorkle for 50 Euro eller springe ud fra klipper, klatre, se grotter, lave rapelling ned af klipper og mange andre aktiviteter der sætter gang i andrenalinen 🙂 “Expericence Mallorca” ligger tæt ved Acludia men afholder events alle steder på Mallorca, man kan nemt skrive til dem inden du tager afsted på din ferie og lave en aftale om at blive hentet på dit hotel, du kan se mere på deres website http://www.experience-mallorca.com. Du kan også tage på en vandretur i Mallorcas bjerge og nyde den fantastiske udsigt og smukke natur.

Mallorca rejser afbud / billig

Hvis du er på jagt efter en afbudsrejse til Mallorca er det nemmeste at tage ud i lufthavnen og sige til personalet ved de forskellige flyselskaber at du er ude efter en afbudsrejse og at de kan få dit mobilnummer og ringe dig op, hvis der kommer et afbud. Det samme kan du prøve at gøre ved nogle af de større rejsebureauer. Men laver du tricket med at tage ud i lufthavnen, så skal du være klar til at rejse med det samme, med pas og det hele, så “travel light”, som man siger :-). Ellers vil det være muligt at få en billig rejse til Mallorca, hvis du booker fly og lejer bil i god tid i forvejen det kan godt betale sig, og prøv så at være fleksibel med din udrejse og hjemrejse dato. Start med at booke fly først og tag rejs ud på en hverdag. Tirsdage og onsdage er som regel dage hvor du kan få billigere flybilletter, book så herefter en bil og til sidst et hotel eller feriebolig. Det er oftest billiger at du selv sætter din Mallorca rejse sammen i stedet for at du køber en samlet pakke. Dette gælder dog ikke, hvis du er på en bustur, hvor der så i stedet er fordel af at man er mange af sted på en gang, hvilket kan give rabatter som arrangøren kan fordele ud til de rejsende.