Billeje Mallorca Lufthavn

“Mallorca er en meget travl lufthavn spar tid ved ankomsten og lej din bil i forvejen” ​​

billeje mallorca lufthavn

Fra Mallorca Lufthavn kan de vigtigste områder nemt nås med en lejet bil. Efter et par afslappende dage på dit hotel kan du beslutte at køre til andre områder eller fx udforske det bjergrige landskab i hjertet af øen. Den nordlige kyst er bestemt også et besøg værd, hvor klimaet og landskabet ændre sig dramatisk fra den varme tørre luft i syd til de lidt køligere landskaber i nord.

En favorit og mere støjsvagt område er Puerta Pollensa på den nordøstlige kyst. Der, finder du den charmerende fiskerihavn og sandstrand, hvor du kan nyde livet eller du kan også gå en hyggelig tur gennem den kølige fyrreskov i nærheden på afmærkede stier.

Billeje Mallorca lufthavn – Viste du det?

  • Lufthavnen ligger 8 kilometer øst for Palma by.
  • Lufthavnen er den tredje største lufthavn i Spanien.
  • 22,6 millioner passagerer brugte terminalen sidste år
  • Lufthavnen kan håndtere op til 25 milioner mennesker, men udvider til at klare 38 millioner.
  • Størstedelen af ​​de rejsende er enten indenlandske eller fra Tyskland eller Storbritannien

Mallorca / Majorca lufthavn, mini guide:

Velkommen til Palma de Mallorca Lufthavn
Også kendt, som Son Saint Joan lufthavn og den ligger kun et par kilometer øst for hovedstaden Palma. Idet lufthavnen giver nem indgang til Mallorcas (Mallorcas) fabelagtige turistområder, er det ingen overraskelse, at lufthavnen i højsæsonen bliver en af ​​Europas travleste destinationer. Siden 2004 har passagertallet let oversteget 20 millioner, alle de  besøgende ankommer med et af de 60 flyselskaber fra en række forskellige europæiske byer. Tidsplanen er domineret af flyvninger til og fra Storbritannien og Tyskland, og lufthavnen er et væsentlig knudepunkt i Spaniens indenlandske flyvninger.

Når du skal videre på rejsen

Videre ruter er der mange af med: ”bus, taxa eller en bil du lejer”. Uanset om du har brug for en kort køretur til hovedstaden, eller at du ønsker at besøge et område, såsom Magaluf (kun 25 minutter væk), kan du tage bus linje 1 eller køre via route 21, der tilbyder veje til og fra en lang række mallorcanske byer. Med biludlejning er det en fantastisk måde at nå dit feriemål hurtigt på og det giver også frihed til at turnere rundt på vejene på Mallorca, så du får mest ud af din ferie.

Mallorca Lufthavn ligger bekvemt tæt på Palma de Mallorca, hovedstaden på øen, og øgruppen Balearerne. Den 8 km / 5 mile rejse let kan dækkes med taxa eller ved at tage en af ​​de to ovennævnte bus tjenester som er tilgængelige lige uden for terminalbygningerne.

Men for mere privatliv, bekvemmelighed og behagelig rejsefrihed kan du ikke slå biludlejning med en bustur. Palma-Santanyi motorvej giver passagerer og besøgende hurtig adgang til lufthavnen. Parkering i lufthavnen er bekvemt placeret lige overfor terminalbygningerne.

De store biludlejningsskranker af flere store biludlejningsfirmaer er bekvemt beliggende i ankomsthallen af ​​terminalerne og i stueetagen af ​​de vigtigste parkeringsplads bygninger. De officielle biludlejning udbydere er:

Auriga Crown Mallorca Lufthavn, tlf +34 971 745 816, fax +34 971 262 713, http://www.aurigacrown.com

Avis Mallorca Lufthavn, tlf +34 971 789 187/971 730 720/902 135 531 (for bookinger), fax +34 971 789 197/971 286 233, http://www.avis.es

Europcar Mallorca Lufthavn, tlf +34 971 746 540/902 105 055 (bookinger), fax +34 971 789 143, http://www.europcar.es

Goldcar Udlejning Mallorca Lufthavn, tlf +34 971 745 390/902 119 726 (bookinger), fax +34 902 119 701 (centralt kontor), fax +34 971 562 115 (Lufthavn), http://www.goldcar.es, email pmi@goldcar.es

Hertz Mallorca Lufthavn, tlf +34 971 789 670/902 402 405 (bookinger), fax +34 971 789 671, http://www.hertz.es, email centraldereservas@gesmanrentacar.com

National Atesa Mallorca Lufthavn, tlf +34 971 266 001/902 100 101 (bookinger), fax +34 971 266 001, http://www.atesa.es, e-mail reservas@atesa.es

Record Rent A Car Mallorca Lufthavn, tlf +34 971 743 705/902 123 002 (bookinger), fax + 34 971 225 149, http://www.recordrentacar.com, email reservas@recordrentacar.com

Sixt Mallorca Lufthavn, tlf +34 971 260 268/971 743 743, hovedkontor tlf +34 902 491 616. http://www.sixt.es, email ap6809@sixt.com

Lille lufthavn for rigtig mange gæster

Siden den ydmyge begyndelse, som en vandflyver base for posten tilbage i 1920’erne, har lufthavnen i Mallorca virkelig udviklet sig. For at klare en hurtig stigning i antallet af besøgende, er lufthavnen blevet udviklet til at omfatte en moderne terminal med 4 moduler. Trods at lufthavnen er lille er der fremragende faciliteter, til at håndtere de mange feriegæster.

Er der meget kø i Mallorca’s lufthavn?

Absolut ikke, Lufthavnen på Mallorca er indrettet meget effektivt. Ud over banker, internetadgang og andre typiske passager services, er der et legeområde, VIP-lounges og konferencer / faciliteter til events. Personer med behov for et shopping fix, eller en sidste-øjebliks gave eller souvenir til at tage med hjem, vil ikke blive skuffet. Der er en god blanding af butikker, lige fra kendte mærkevarer, til outlets og butikker med blandede varer, og delikatesse varer såsom Delicias de Mallorca, hvor du kan forkæle dig selv med en bred vifte af mallorcinske gastronomiske lækkerier. Hvis du har brug for at spise, er der flere restauranter og cafeer der serverer drinks og snacks, lokale specialiteter, tapas og meget mere. Kort sagt, Mallorca lufthavn giver på alle de væsentlige punkter mulighed for at opfylde dine behov og dine ferieoplevelser.

Hjælp til folk med nedsat hørelse eller taleproblemer

Mallorca Lufthavn tilbyder også en støtte linje til personer med nedsat hørelse eller taleproblemer. Denne linje kan kontaktes via mobiltelefon, med tekst og i realtid uden behov for en tredjepart. Der er gratis software tilgængelig fra http://www.aenas.es hjemmeside og når downloadet på mobiltelefonen, kan passagererne ringe 902 404 704 eller +34 91 321 10 00 for at anmode om bistand. Tjenesten er tilgængelig 24 timer dagligt hele året.

Hvor flyver folk fra til Mallorca

De store flyforbindelser der håndteres af Mallorca Lufthavn er med Madrid og Barcelona og her er det mere end en million passager om året der rejser via denne forbindelse. De andre store flyforbindelser er fra Manchester i England og fra Düsseldorf i Tyskland, som begge håndtere mere end 700.000 passagerer hvert år.

Selv om Tyskland leverer det største antal besøgende til Mallorca hvert år, er den spanske og britiske turistindustri ikke langt bagefter med hensyn til besøgstal, der kommer til Spanien. Derfor vil der ved de fleste bilafhentnings firmaer være personale i skranken der taler enten passende engelsk eller tysk eller eventuelt begge sprog foruden spansk.

Forud for leje din bil fra en af ​​de ovennævnte billeje firmaer, skal du sikre, at du har alt din bagage med dig og spørge på biludlejning servicedesk, hvor du bliver nødt til at slippe væk fra din lejede bil i slutningen af ​​lejekontrakten , så man undgår forsinkelser og derfor mulige tillæg, hvis du ikke kan finde rundt i lufthavnen kompleks.

I tillæg til ovenstående biludlejningsfirmaer, kan passagererne også foretage bookinger med Budget, Marbesol, Centauro og Auto Europe for eksempel. Alle de førnævnte selskaber har store flåder af leje køretøjer, hvorfra kunden kan vælge den mest hensigtsmæssige for deres behov og ferie budget. Forretningsrejsende vil også finde lang række inden for den i fuld størrelse, Premier og luksus vifte af bil kategorier på tilbud.

Til store familier eller grupper, der rejser sammen er der køretøjer som minivans eller folk luftfartsselskaber, som kan tilbyde plads til op til 9 passagerer med masser af plads til bagage, også. Mini og økonomi kategorier er ideel for par udforske øen og til bykørsel i Palma de Mallorca. Mallorca Lufthavn Biludlejning tillader besøgende til øen for at udforske de mange fascinerende attraktioner og historiske monumenter spredt rundt på øen, fra de mystiske underjordiske søer i Drach huler til slotte, kirker og bjergskråning landsbyer i Mallorcas bjergkæder.

Under somre måneder biludlejning oplever Mallorca Lufthavn sin travleste periode af året. Det er tilrådeligt at bestille en lejebil i god tid inden din ferie i det mindst 48 timer før ankomst, for at undgå skuffelser på dagen. På tidspunktet for booking passagerer, der kræver ekstra udstyr som barnesæder eller satellitbaserede navigationssystemer, bør forbeholde disse emner med det samme, da de er afhængige af tilgængelighed.

Det er en god ide at tjekke, hvad de forskellige åbningstider er for den pågældene billeje sted, hvor du har valgt at leje bil fra i Mallorca Lufthavn. Ikke alle biludlejning steder har åben efter kontortid aflevere bokse til bilnøgler, og du kan have til at returnere du lejet bil under office timer af den pågældende udbyder eller risikerer at blive opkrævet for en ekstra dags leje.

For yderligere information om biludlejning i Mallorca lufthavn, kan du besøge de ovennævnte hjemmesider for biludlejningsfirmaer. Det nemmeste er at bruge linket til at sammenligne priserne, så får du et overblik over de forskellige biler du kan leje med det samme.  Lufthavnens officielle hjemmeside kan du besøge på http://www.aena.es