Fly til Mallorca: Priser, ruter og alternativer

Mallorca er et populært feriemål for danskere og tyskere. Øen er kendt for sine smukke strande, krystalklare vand og livlige natteliv. Der er mange måder at komme til Mallorca på, men de to mest populære er at flyve eller tage færgen.

I denne artikel vil vi se nærmere på de forskellige muligheder for at flyve til Mallorca fra Danmark og Tyskland. Vi vil diskutere priser, ruter og alternativer, så du kan finde den bedste løsning for dig.

Et billede af Mallorca, der viser øens smukke strande og krystalklare vand. Tanken er at man kan flyve dertil.

Fly fra Danmark

Der er tre lufthavne i Danmark, der tilbyder direkte flyvninger til Mallorca: Københavns Lufthavn (CPH), Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL).

Københavns Lufthavn er den største lufthavn i Danmark og tilbyder det bredeste udvalg af direkte flyvninger til Mallorca. Der er flyvninger fra CPH til Mallorca året rundt, og priserne starter fra omkring 2000 kr.

Billund Lufthavn tilbyder også direkte flyvninger til Mallorca året rundt. Priserne starter fra omkring 1500 kr.

Aalborg Lufthavn tilbyder direkte flyvninger til Mallorca i sommermånederne. Priserne starter fra omkring 1800 kr.

Fly fra Tyskland

Der er mange lufthavne i Tyskland, der tilbyder direkte flyvninger til Mallorca. Nogle af de mest populære er:

  • Frankfurt Lufthavn (FRA)
  • München Lufthavn (MUC)
  • Berlin Brandenburg Lufthavn (BER)
  • Düsseldorf Lufthavn (DUS)
  • Hamburg Lufthavn (HAM)

Priserne for direkte flyvninger fra Tyskland til Mallorca starter fra omkring 1000 kr.

Færge fra spanien

Der er mange færgeselskaber, der tilbyder ture til Mallorca, fra Barcelona, Valencia og Algeciras. Nogle af de mest populære er:

  • Balearia
  • Trasmediterránea
  • GNV

Balearia tilbyder ture fra Barcelona til Palma de Mallorca. Turen tager omkring 8 timer, og priserne starter fra omkring 500 kr.

Trasmediterránea tilbyder ture fra Valencia til Palma de Mallorca. Turen tager omkring 12 timer, og priserne starter fra omkring 600 kr.

GNV tilbyder ture fra Algeciras til Palma de Mallorca. Turen tager omkring 24 timer, og priserne starter fra omkring 400 kr.

Konklusion

Der er mange måder at komme til Mallorca på, og den bedste løsning afhænger af dine individuelle behov og budget. Hvis du er villig til at betale lidt ekstra, er fly den hurtigste og mest bekvemme mulighed. Hvis du leder efter en billigere løsning, kan du overveje at tage færgen.

Hvis du er klar til at booke din rejse til Mallorca, kan du bruge en af de mange rejsebureauer eller flyselskaber, der tilbyder flyvninger og færgeture til øen. Du kan også sammenligne priser og tider på forskellige hjemmesider